Vinyl Grove’s Hootenanny

Het is stil rond de HOOTENANNY, maar vnl vanwege de verhuizing naar een ander pand.

Geplande Hootenanny Op verzoek van het HPC, onderdeel van de Popronde en Haagse Popweek) van 18 Oktober gaat niet door wegens dubbele booking van de zaal; we waren er pas sinds MAART mee bezig. Maar ook laksheid van de mede-organisator. Nee, ons treft geen blaam!!!

 

Een paar keer per jaar presenteren wij de VINYL GROVE’s HOOTENANNY in Muziekcafe MUSICON (www.musicon.nl) en festiviteiten op andere lokaties in Den Haag.

Daarnaast organiseren wij regelmatig concerten i.s.m. diverse Podia. Zo haalden we Five Horse Johnson erheen en zijn we nu in onderhandeling met oa. Monomyth, Hallo Venray, Rob Lamothe, Crucified Barbara, Lo-Pan, Five Horse Johnson. Vrij divers dus.

Wil je ook spelen op een Vinyl Grove event…stuur even een mail. Of het Funk, Soul, Cajun, Country, Hard-Rock, Metal is; Get in touch!!!

If you want to play at one of our events, please get in touch.

Ramesh @ Vinyl Grove.

poster v05_FINAL

De Zweedse retrorock formatie KAMCHATKA zal haar Europese toer, ter promotie van hun 5de plaat””the search goes on”, starten in de MUSICON en wel op Vinyl Grove’s Hootenanny nr. 2. Mooi detail is dat de nieuwe bassist niemand minder is dan hun producer Per Wiberg (ex-Opeth, Spiritual Beggars, Mojobone, King Hobo, Candlemass). Alle info over de band vindt je op www.kamchatka.se. Kamchatka’s roots liggen diepgeworteld in de eind jaren 60 blues & rock van Hendrix, Zep, Cream, The …Free.

THE SWAMP HOGG zal, in een verrassende setting, putten uit het repertoire van Robert Johnson, Leadbelly, Sonny Boy Williamson ea. Deze man uit Melbourne heeft ons ooit aangenaam verrast door zijn gitaar uit te pakken in de Vinyl Grove en spontaan beginnen te spelen. Nou, dan sta je gewoon samen met Kamchatka op het programma. Blues in de meest authentieke vorm!

AMMOCAVE uit Gouda eo is een progressieve (whats in a word) hard-rock band met keyboards. Ervaren muzikanten die 2 jaar geleden hun 4de plaat (op LP en CD) uitbrachten. Je hoort flarden Extreme, wat Dream Theater, Flesh (de band van het broertje van Nuno Bettencourt). Momenteel is de band zijn, bluesbased, nieuwe gitarist aan het inwerken.

I SAW THE DEEP is een Psychedelische rock band uit Den Haag en Japan(!). Sommigen plaatsen de band in het uitpuilende ‘stoner’ hok. Maar denk Tool, Pink Floyd, de power van Mastodon en Texas psychrock uit de jaren 60.
Wij van VINYL GROVE adviseren : Komt allen naar de HOOTENANNY #2 met als thema: GROOVE!!

Kaartjes voor dit event worden €10,- vvk en €12,50 deur.

Comments are closed.